Mr Green ennustaa 15 000 euron käteissadetta ensi torstaille!

Aika sateista ja kylmää on ollut tänä kesänä. Mutta vielä on kesää jäljellä ja tulee mukavan kesäisiä päiviä. Kuuroja on tiedossa myös Mr Green -nettikasinon omassa ennusteessa. Sillä ei tarkoiteta kuitenkaan sadekuuroja, vaan jotain ihan muuta. Sadetta ei tule niskaan, vaan rahaa. Tämä käteissade on tiedossa jo tämän viikon torstaina. Silloin ei tarvita sateenvarjoa, koska tämän sateen alle tulet haluamaan. Kannattaa ennemminkin yrittää saada tätä sadetta mahdollisimman paljon päällensä. Sitä voi yrittää kerätä sivuston mukaan vaikka haavilla. Siitä riittää saalista moneen haaviin, koska käteistä on jaossa peräti 15 000 euron verran. Jotta saisit mahdollisuuden päästä tämän käteissateen alle, pitää sinun ennen kampanjan loppumista pelata sen pelejä ainakin yhden kierroksen verran. Jos se on tarpeeksi hyvä kierros, pääset jakamaan tämän potin yhdessä 99 muun pelaajan kanssa.

Pelaa jotain kampanjan peleistä ainakin yhden kierroksen verran!

Tämä käteissadetta povaava kampanja kestää vielä muutaman päivän. Mukaan ehtii vielä tämän viikon torstaihin 18. heinäkuuta asti. Kun olet ilmoittautunut mukaan, seuraava tehtävä on pelata jotain kampanjan kolikkopeleistä. Ne ovat kolikkopelejä nimeltään Book of Dead, Tome of Madness, Viking Runecraft ja Fire Joker. Niitä pitää pelata vähintään 60 sentin panoksella. Vaikka tämä kampanja on ollut jo muutaman päivän käynnissä, se ei haittaa. Tässä ei kisata siitä kuka ehtii eniten. Vain yhdellä pelikierroksella on väliä. Se voi tulla heti kampanjan alussa, mutta aivan hyvin vaikka ihan viimeisillä hetkillä. Voittajia ovat nimittäin ne pelaajat, jotka saavat yhden suuren kierroksen. Se suhteutetaan panoksen määrän, joten voit pelata huoletta vaikka sillä pienillä mahdollisella panoksella eli 60 sentin panoksella.

100 parasta saavat haaviinsa yhteensä 15 000 euron verran!

Kun koittaa tämän viikon torstai, tiedät oletko yksi voittajista. Rahaa jaetaan yhteensä 15 000 euroa ja sen jakavat 100 parasta pelaajaa. Voittaja kuittaa potista 2000 euroa, toinen saa 1000 euroa ja kolmas vielä 950 euroa. Sen jälkeen rahaa jaetaan väliltä 50 – 650 euroa.

MrGreen tarjoaa 15 000 euron käteismittelön

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.