Monacon GP odottaa kolmea Unibetin jäsentä!

Seuraava Monacon GP järjestetään tässä kuussa. Entinen formulakuski Mika Häkkinen odottaa sinne mukaan kolmea Unibetin jäsentä ystävineen. Unibet järjestää sitä varten tässä kuussa arvonnan. Siinä arvotaan kolmelle osallistuneelle matka Monacoon katsomaan F1-kisoja. He saavat ottaa sinne mukaansa myös ystävän. Mika Häkkinen asuu itse Monacossa. Hän kutsuu koko voittoseurueen hänen kotiinsa lounaalle. Sen jälkeen he pääsevät katsomaan Mikan veneeseen kisojen aika-ajoja.

Seuraavana päivänä päästään kisoihin paikan päälle. Siellä odottavat parhaat terassipaikat tarjoiluineen. Matkalla ollaan 24.–27.5.2018. Tämä on varmasti elämän yksi kohokodista kaikille matkaan pääseville. Jos haluat saada mahdollisuuden olla yksi kolmesta voittajasta, pitää sinun hankkia ainakin yksi arpa arvontaa varten. Pääset mukaan nopeasti, kun klikkaat alla olevaa Unibet -sivuston logoa tai linkkiä ”Pelaa nyt”.

Osallistu ja kerää 1-5 arpaa

Ensimmäinen tehtävä tätä arvontaa varten on mennä Unibetin sivuilla tämän kampanjan esittelyyn ja painaa siellä ilmoittautumisnappia. Sen jälkeen voit kerätä 1 – 5 arpaa. Yhden arvan saat, kun talletat Unibet -sivustolle vähintään 10 euroa. Jokainen saa hankittua vain 5 arpaa, joten kenenkään ei tarvitse sijoittaa tähän kampanjaan kuin korkeintaan 50 euroa. Sinun ei tarvitse pelätä, että joku voi kerätä suuren määrän arpoja, koska on valmis sijoittamaan niihin pienen omaisuuden. Tässä arvonnassa saavat kaikki samat lähtökohdat, vaikka ei olisikaan valmis tallettamaan suuria määriä. Aikaakin on vielä runsaasti tehdä näitä 10 euron talletuksia. Niitä ei tarvitse tehdä kaikkia nyt tällä viikolla, vaan ehdit tehdä niitä vielä ensi viikon loppuun eli sunnuntaihin 13.5. asti.

Matka Monacoon F1-kisoihin 3+3 -hengelle

Arvonnassa arvotaan kolme voittajaa. Kun he saavat ottaa myös ystävänsä mukaan, lähtee matkalle yhteensä kuusi henkilöä. Ystävän pitää olla vähintään 18-vuotias. Mika Häkkinen on kutsunut heidät kaikki kotiinsa Monacoon. Mika on kaksinkertainen maailmanmestari, joten hänen kanssaan on hyvä keskustella kisoihin liittyvistä asioista. Hän tarjoaa kotonaan lounaan. Aika-ajoja pääsette katsomaan hänen veneestä käsin. Seuraavana päivänä mennään paikan päälle katsomaan kisoja. Paikat löytyvät parhaimmilta terassipaikoilta tarjoiluineen.

Kun osallistut tähän kampanjaan, ei sinun ehkä tarvitse tällä kerralla katsoa kisoja videolähetyksen välityksellä. Vain noin 10–50 euron sijoitus, voi tuoda sinulle matkan paikan päälle katsomaan kisoja ja kokemaan kaikki ne mielenkiintoiset kisoihin liittyvät asiat. Ja paikalla on esittelemässä niitä entinen formulakuski ja maailmanmestari Mika Häkkinen.

Unibet_Monaco_GP_Mikan_kanssa

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.