Lunasta Mr Greeniltä 25 ilmaiskierrosta päivässä!

Pelaa Mr Green sivustolla viikon peliä, jolloin saat sen päälle ilmaiskierroksia hedelmäpeleihin. Tämän viikon peli on nimeltään Butterfly Staxx. Kun pelaat pelissä vähintään 50 kierrosta, saat silloin 25 ilmaiskierrosta peliin Starburst. Tästä kampanjasta tekee entistä paremmaksi se, että nämä kierrokset voi lunastaa jokaisena päivänä tämän kampanjan aikana. Yhteensä ilmaiskierroksia on ollut tarjolla 175 kappaletta. Koska aikaa on vielä neljä päivää tämä päivä mukaan luettuna, voi ilmaiskierroksia lunastaa vielä 100 kappaletta. Kun saat ilmaisia kierroksia, ei sinun tarvitse kiirehtiä niiden käytössä. Voit käyttää ne 7 päivän aikana siitä hetkestä lähtien, kun ne sinulle myönnetään.

Lunasta 25 kierrosta päivässä

Ilmaisten kierrosten lunastaminen on helppoa. Pelaa vain päivässä vähintään 50 kierrosta pelissä nimeltään Butterfly Staxx, jonka jälkeen olet oikeutettu 25 ilmaiseen kierrokseen pelissä Starburst. Koska saat tämän edun vaikka joka päivä, voit esimerkiksi kerätä ensin suuremman satsin ilmaiskierroksia ja käyttää ne kaikki yhdellä kerralla. Tämä onnistuu hyvinkin tällä tavalla, koska kierrokset ovat voimassa viikon verran siitä hetkestä, kun ne on sinulle myönnetty.

Peli nimeltään Butterfly Staxx

Pääset tässä kampanjassa pelaamaan oikein viihdyttävää peliä nimeltään Butterfly Staxx. Moni on saattanut jo nähdä kevään ensimmäisen perhosen. Tässä pelissä näet niitä ihan varmasti. Samalla saat nauttia muistakin keväisistä ja kesäisistä ilmiöistä. Pelissä on peräti 40 voittolinjaa ja siinä voi voittaa ilmaiskierroksia. Pelissä on suosikkisymboli eli Wild. Se korvaa pelissä muita pelimerkkejä, jolloin voittoja tulee helpommin. Tämän peli häikäisee terävillä ja kirkkailla kuvilla. Pelistä eivät lopu kukkaset eivätkä perhoset kesken. Ehkäpä 50 kierrosta ei riitä tässä pelissä, vaan sen pelaamista haluaa jatkaa 25 ilmaiskierroksen myöntämisen jälkeenkin.

Pelaa ilmaiset kierrokset pelissä Starburst

Päivän 25 ilmaiskierrosta käyvät peliin Starburst. Pääset pelaamaan tätä monen suomalaisen suosikkipeliä ja tällä kerralla ilmaiseksi. Pelissä saat jännittää ihan jokaisen ilmaisen kierroksen loppuun asti, koska siinä voittaa sekä vasemmalta oikealle että oikealta vasemmalle. Pelin suurin voitto on 50 000 kolikkoa. Pelin jännittävimpiä hetkiä saa kokea, kun pelikentälle ilmestyy värikäs tähti. Se jää siihen koko seuraavan kierroksen ajaksi, kasvaa koko kiekon kokoiseksi ja korvaa minkä tahansa pelin muista merkeistä. Pääset lunastamaan tähän peliin ilmaisia kierroksia, kun klikkaat esimerkiksi alla olevaa kuvaa. Muista että voi tehdä sen vaikka jokaisena päivänä tämän viikon loppuun asti!

Mr_Green_Butterfly_Staxx

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.