LeoVegasin Jackpotit voitetaan maaliskuussa tuplana!

Maaliskuu tulee olemaan suurien pottien juhlaa. Ainakin se tulee olemaan sitä LeoVegasilla, koska siellä on luvattu, että maaliskuun Jackpotit voitetaan tuplana. Näitä eksklusiivisia päivittäin jaettavia Jackpotteja on valittu sivustolta useampi mukaan tähän kampanjaan. Ja mukaan on otettu muutama sunnuntaispinni mukaan. Pelit ovat kaikki tuottajan Red Tiger Gaming -pelejä, joista löytyy progressiivinen eli pelaajien pelaamisen mukaan kasvava potti. Ja sellaisen potin tulee varmasti joku voittamaan kerran arkipäivässä eli maanantaista perjantaihin. Potti tullaan tuplaamaan aina peräti 5000 euroon asti. Myös viikonlopuille on tiedossa etuja. Sunnuntaisin saadaan jopa 7 ilmaiskierrosta valittuihin peleihin kello 16–20 välisenä aikana. Liity mukaan jo nyt ja klikkaa vaikka ensin tässä alla olevaa LeoVegas -nettikasinon logoa!

Tuplavoittoja tuottajan Red Tiger Gaming Jackpotpeleissä

Tuplapotteja jakaja kampanja on käynnissä koko maaliskuun eli se alkoi eilen maanantaina 4. maaliskuuta ja se loppuu, kun siirrytään huhtikuun puolelle 1. huhtikuuta kello 00:59. Tässä välissä saadaan mahdollisuus voittaa Jackpotvoittoja tuplana. Mukana ovat tuottajan Red Tiger Gaming Jackpotpelit. Näiden pelin voittopotit kasvavat sitä mukaan, kun pelejä pelataan.

Pelit, joissa tämä voitto voi tulla tuplana, ovat nimeltään Sumo Spins, Golden Offer, Dragons Luck, Reel Heist, Arcade Bomb, Dragons Luck Power Reels, Five Star, Fortune Charm, Gems Gone Wild, Lion Dance, Jingle Bells, Lucky Little Devil, Persian Fortune, Tiki Fruits, Totem Lightning, Wild Nords, Lucky Valentine, Wild Wild Chest ja Mayan Gods. Se pelaaja, joka voittaa näistä päivittäisen kasvavan potin, voittaa voiton tuplana 5000 euroon asti. Se on varmaa, että sellainen voitto tullaan voittamaan jokaisena arkipäivänä tämän kuun loppuun asti!

Sunnuntaisin jaossa jopa 7 ilmaiskierrosta!

Koska tuplavoittoja jaetaan vain arkipäivisin, pitäähän jotain mukavaa olla tiedossa myös viikonloppuisin. Siksi sivustolla on jaossa sunnuntaisin jopa 7 ilmaiskierrosta. Määrän päättää onnenpyörä, jota pyöräyttämällä voittaa ilmaiskierroksia 4-7 kappaletta. Niillä päästään pelaamaan joka sunnuntai jotain eri kolikkopeliä. Nyt seuraavana sunnuntaina tämä peli on nimeltään Divine Fortune. Onnenpyörää voi mennä pyörittämään sunnuntaisin kello 16:01 ja 19:59 välisenä aikana!

LeoVegas maaliskuun Jackpotit kaksinkertaisina

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.