LeoVegas jakaa 5000 euroa päivässä!

Tähän kampanjaan voi liittyä mukaan vaikka joka päivä tämän viikon loppuun asti. Kampanjan järjestää LeoVegas ja tiedossa on viisi turnausta jokaisen päivän aikana. Niissä jokaisessa jaetaan yhteensä 1000 euroa, joten se tekee päivää kohti yhteensä 5000 euron potin. Voit osallistua vaikka jokaiseen viiteen päivän aikana järjestettävään turnaukseen, jolloin saat mahdollisuuden voittaa vaikka viisi kertaa 500 euroa päivää kohti. Turnauksen paras voittaa 500 euroa ja sen päälle vielä viisi muuta voittavat 100 euroa, jolla saadaan koko 1000 euroa täyteen. Turnaukset alkavat joka päivä samaan aikaan ja ne kestävät noin pari tuntia. Viimeinen turnaus alkaa tämän viikon suunnuntaina 3. helmikuuta kello 21!

Pelaa kampanjapelejä ja kerää pisteitä

Tässä turnauksessa kerätään pisteitä. Niitä kerätätään pelaamalla pelejä nimeltään Pirates: Smugglers Paradise, Fire Joker, Vikings go Berzerk, Raging Rex, Book of Dead, Immortal Romance ja Royal Family. Vaihtoehtoja on paljon, mutta parin tunnin aikana ei välttämättä ehdi pelaamaan niitä kaikkia. Varsinkin kun kyse on viihdyttävistä peleistä, on vaikea sulkea niistä yhtäkään kovin nopeasti kun niiden pelaamisessa on päässyt vauhtiin. Mutta pelata voi vaikka seuraavassa turnauksessa taas toista peliä. Eikä sitä tarvitse odotella kauaa, koska uusi turnaus alkaa heti edellisen perään.

Viisi turnausta päivässä peräkkäin

Turnauksia järjestetään tämän viikon loppuun asti joka päivä viisi kertaa. Päivän ensimmäinen turnaus alkaa kello 13. Seuraava alkaa aina parin tunnin päästä, koska turnaukset kestävät yhtä minuuttia alle kahden tunnin. Eli kun päivän ensimmäinen turnaus loppuu kello 14:59, alkaa seuraava jo kello 15:00. Päivän viimeinen turnaus alkaa kello 21:00 ja loppuu kello 22:59. Pisteiden kerääminen on helppoa. Saat niitä aina yhden yhtä pelaamaasi euroa kohden!

Voita päivässä jopa viisi kertaa 500 euroa

Turnauksia on päivässä viisi kappaletta ja niissä jokaisessa jaetaan 1000 euron potti. Joten joka päivä jaetaan yhteensä 5000 euroa. Turnauksen voittaja voittaa aina 500 euroa ja seuraavat viisi voittavat 100 euroa. Voit olla voittaja vaikka päivän jokaisessa turnauksessa, joten voit voittaa päivän aikana jopa 2500 euroa. Viimeiset viisi turnausta järjestetään sunnuntaina, joten vielä on monta turnausta voittoineen jäljellä!

LeoVegas viisi turnausta ja 5000 euroa päivässä

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.