LeoVegas arpoo palkintoja 250 000 euron arvosta!

LeoVegasilla on avattu noitakoulujen eliitti nimeltään Witchcraft Academy. Siellä järjestetään kaikille tämän nettikasinon jäsenille neljän viikon kestävä pikakurssi. Se opettaa pelaajille loitsuja. Samalla pääsee kokeilemaan onneansa upeiden palkintojen arvonnassa. Loitsuja tarvitaan taikapelien pelaamisessa. Jokainen 100 euron panos niissä tarkoittaa yhtä arpalipuketta seuraavan viikon arvonnassa. Arvontoja on neljänä viikkona eli koko pikakurssin ajan. Samalla pääsee mukaan viimeisen viikon finaaliarvontaan.

Taikojenteon ohjeet

Taikapelit löytyvät omana osionaan LeoVegas -sivuston peleistä. Kun niissä kierrättää vähintään 100 euroa, saa yhden arpalipukkeen seuraavan viikon arvontaan. Samalla saa toisenkin arpalipukkeen, jolla osallistutaan finaaliarvontaan. Arpalipukkeita voi kerätä päivässä jopa 10 kappaletta. Osallistumisaika on alkanut 25.1.2018 ja se kestää 11.2.2018 asti. Aikaa on vielä runsaasti. Vasta ensimmäinen viikko on menossa ja siihenkin ehtii vielä osallistumaan.

Tarjolla on palkintoja 250 000 euron edestä

Arvonnoissa voi voittaa matkoja, lahjakortteja, tavarapalkintoja sekä muita mahtavia palkintoja. Jokaisella viikolla on tarjolla huikeita palkintoja. Finaaliviikolla palkinnot ovat isompia ja sitä varten saat kerätä niin monta arpalipuketta kuin vain haluat!

Kolmena ensimmäisenä viikkona arvotaan kahden hengen matka, jonka kohteen voittaja saa valita itse kolmesta eri vaihtoehdosta. Vaihtoehdot ovat toinen toistaan upeampia kohteita. Niitä ovat Las Vegas, yksityinen saari Bahamalla ja Luksusmatka Victorian putouksille. Näistä kolmesta on voitava valita jokin voittokohde. Kyseessä ei ole muutenkaan ihan tavanomainen matka, sillä jokaisen matkan arvo on niinkin paljon kuin 20 000 euroa.

Moni muukaan ei jää arvonnassa tyhjin käsin. Palkintoja arvotaan matkan päälle vielä 60 kappaletta. Palkinnot 2-11 ovat LeoVegasin lahjakortteja. Niissä on 30 erilaista tavarapalkintovaihtoehtoa, joita ovat mm. iPhone X, iPad, HTC Vive, Samsung Galaxy S8. Eivätkä loput 50 palkintoa ole nekään mitään pieniä, koska silloin jaossa on 400 euron rahapalkinto.

Ensimmäisen viikon osallistumisaika on 25.1.–29.1.2018 ja sen arvonta tapahtuu 29.1.2018.

Toisen viikon osallistuminen tapahtuu aikavälillä 29.1.–4.2.2018 ja arvonta suoritetaan 5.2.2018.

Kolmas viikko käydään 5.2.–11.2.2018 ja sen arvonta on 21.2.2018.

Finaaliviikon arpalipukkeita saa alkaa keräämään heti ensimmäisen viikon aikana ja se onnistuu 20.2.2018 asti. Finaaliviikon arvonta suoritetaan 21.2.2018. Sen palkinnot ovat vieläkin parempia kuin kolmena ensimmäisenä viikkona. Kolme onnekasta (yhden sijaan) voittaa siinä kahden hengen matkan valitsemaansa kohteisiin, jotka tulivat jo aiemmin tutuiksi. Lisäksi arvotaan 50 kappaletta 800 euron rahapalkintoa. Näihin arvokkaisiin palkintoihin pääsee hankkimaan arpalipukkeita, kun esimerkiksi klikkaa alhaalla olevaa kuvaa!

Leo_Vegas_palkintomatkat_tammi_helmi

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.