LeoVegas arpoo kaksi kahden hengen luksusristeilyä Karibialle!

LeoVegas on käynnistänyt tämän viikon maanantaina 22.10. huikean kampanjan, jossa tullaan jakamaan etuja todella monella eri tavalla. Koko kampanjan huipennus koetaan lopussa järjestettävän arvonnan kautta. Sitä varten kampanjan aikana kerätään arpoja. Arvonnassa arvotaan kaksi kahden hengen luksusristeilyä Karibialle. Matkalla ollaan 7 päivänä ajan. Tämän lisäksi voi hyödyntää koko kampanjan ajan erilaisia etuja. Niiden kautta voit saada ilmaiskierroksia ja voittaa rahaa 500 euroa vaikka useamman kerran. Tämän kaiken ehtii tehdä moneen kertaan, koska kampanja on ohi vasta 26. marraskuuta. Koko kampanjan sai käyntiin se, että sivustolle saapui uusi peli nimeltään Pirates: Smugglers Paradise. Tätä peliä päästään tietysti pelaamaan tämän kampanjan aikana ja ensimmäisten pelaajien joukossa. Pääset mukaan kampanjaan nopeasti, kun klikkaat esimerkiksi tässä alla olevaa LeoVegasin logoa!

Kaksi kahden hengen 7 päivää kestävää risteilyä Karibialle

Koko kampanjan huipennus koetaan lopussa järjestettävässä arvonnassa. Sitä varten kerätään arpoja koko kampanjan ajan eli pelataan sivustolla olevia merirosvopelejä. Jokainen 100 euron pelaaminen antaa yhden arvan. Pääpalkintoja on kaksi kappaletta. Niistä kumpikin on kahden hengen luksusristeilyjä Karibialle. Matkalla ollaan 7 päivää.

Ilmaiskierroksia ja rahaa maanantaina, tiistaina, keksiviikkona ja torstaina

Ennen kuin kampanja on ohi 26. marraskuuta, ehtii vielä moneen kertaan hyödyntämään sen aikana jaossa olevia etuja. Aina maanantaisin ja keskiviikkoisin saadaan ilmaiskierros. Se joka saa tällä kierroksella päivän suurimman voiton, tulee voittamaan 500 euroa. Maanantaisin tällä ilmaiskierroksella pääsee kokeilemaan onneaan pelissä nimeltään Pirates Charm ja keskiviikkona pelissä nimeltään Spinions Beach Party.

Aina tiistaisin ja torstaisin voi saada ilmaiskierroksia paljon enemmän kuin vain tämän yhden. Näinä päivinä pääsee suorittamaan tehtäviä. He, jotka suorittavat ne nopeimmin, voittavat 50 ilmaiskierrosta. Niillä päästään pelaamaan tähän kampanjaan innoittanutta uutta peliä nimeltään Pirates: Smugglers Paradise.

Viikonloppuisin voi voittaa käteistä

Myös viikonloput ovat tämän kampanjan aikana varustettu eduilla. Silloin tullaan jakamaan käteistä ja suuria määriä. Sellaista saa, jos pelaa kampanjaan innoittanutta peliä Pirates: Smugglers Paradise. Sitä pitää pelata tiettyinä kellonaikoina. Nämä ajat ovat kaikki esillä tämän kampanjan sivuilla.

LeoVegas_Karibian_risteily_kahdelle

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.