Lähde Kolikkopelien kanssa tonttuilemaan ja keräämään tuotelahjoja!

Tonttuja on jo erittäin paljon liikenteessä, koska jouluun ei ole enää kuin alle kuukausi. Sinäkin pääset tonttuilemaan Kolikkopelit – sivustolla. Siellä on luvassa pikkujouluun liittyviä hauskoja juttuja, joihin myös tonttuilu kuuluu. Ne ovat tonttuturnauksia, joita järjestetään päivittäin koko tämän kampanjan ajan. Kampanja käynnistettiin maanantaina 25. marraskuuta ja se loppuu tämän viikon lauantaina 30. marraskuuta.

Tässä marraskuisessa tonttuiluissa on kyse onnenkierroksen saavuttamisesta. Se on se pelikierros, joka antaa sinulle suurimman tasoitetun voiton kampanjapeleissä. Mukana on monta viihdyttävää kolikkopeliä, joista voit pelata sinulle mieluisimpia pelejä. Palkinnot ovat tuotelahjoja, joten ne sopivat vaikka joululahjoiksi. Klikkaa itsesi turnausten ääreen vaikka jo nyt. Pääset sinne nopeasti, kun klikkaat tässä alla olevaa kasinon logoa tai saman alueen oikeassa laidassa olevaa linkkiä ”Pelaa nyt”!

Yhden pelikierroksen arvo voi olla minimissään 10 senttiä!

Kampanjassa tonttuillaan monen kolikkopelin voimin. Yksi peleistä liittyy suoraan jouluun, mutta mukana on myös muun aiheisia pelejä. Mukana olevat pelit ovat nimeltään  Pim-Peli-Pom, Troll Hunters 2, Reactoonz, Rise of Olympus, Conan, Gonzo’s Quest, Moon Princess, Contact, Tome of Madness, Xmas Magic ja Ozzy Osbourne. Voit pelata pelejä vaikka vain 10 sentin panoksella. Voitot tasoitetaan panokseen nähden, joten se turnauksen paras kierros voi tulla millä tahansa panoksella. Aikaa sen suurimman pelikierroksen saamiselle on vielä muutama päivä eli lauantaihin 30. marraskuuta asti. Tonttuile nyt oikein kunnolla, kun siihen on näin hyvä syy!

Voit voittaa tuotelahjoja kuten Skullcandy-kuulokkeet!

Tässä turnauksessa ei jaeta rahaa eikä ilmaiskierroksia. Kaikki palkinnot ovat hyviä joululahjoja eli tuotepalkintoja. Pääpalkinto on Skullcandy-kuulokkeet, jonka saa turnauksen parhaan pelikierroksen saanut. Muita palkintoja ovat saunasetti, matka-akku sekä talvipaketit. Jos voitat jonkin näistä, saat siitä ilmoituksen henkilökohtaisesti. Kirjaudu sisään ja liity mukaan jo tänään. Nämä samat palkinnot nimittäin jaetaan joka päivä koko tämän kampanjan ajan. Siksi voit olla yksi voittajista vaikka jo tänään tai vaikka huomenna. Klikkaa vaikka tässä alla olevaa kuvaa ja pääset aloittamaan!

Kolikkopelit - tonttuturnaukset

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.