Korkein kerroin Unibetin vedoissa tarkoittaa EM-karsintamatkan voittoa Italiaan!

Suomen jalkapallomaajoukkue tulee kohtaamaan Italian jo ensikuussa. Ottelu pelataan Italian Udinessa Stadio Friulin stadionilla 23.3.2019. Sinä voit päästä katsomaan tätä matsia paikan päälle, jos voitat tässä Unibetin kisassa. Kisa on jo käynnissä, mutta ei hätää. Sitä ei voita se, joka ehtii tekemään jotain eniten. Sen voittaa se, joka voittaa korkeimmalla kertoimella sivustolla tehdyissä vedoissa. Vedon ei tarvitse olla kuin vähintään 5 euron arvoinen. Vetojen määrällä ei ole rajaa, joten ehdit lyömään sen voittavan vedon vielä 17.2. mennessä. Sen jälkeen on tiedossa vielä toinen samanlainen kisa, joka kestää 18.2. ja 3.3. välisen ajan. Päävoitot ovat näissä kahden hengen matkoja Italiaan katsomaan kun Suomi toivottavasti yllättäisi meidät ja voittaisi Italian tässä EM-karsintapelissä. Ehkä he tarvitsevat siellä juuri sinun kannustushuutojasi!

Tee vähintään 5 euron vetoja

Voit aloittaa tähän kampanjaan osallistumisen jo nyt, koska se on jo hyvässä vauhdissa. Sitä varten sinun pitää tehdä vähintään 5 euron arvoisia vetoja vähintään kertoimella 1,4. Mutta tässä kisassa pärjää sillä, että voittaa vedoissa oikein suurella kertoimella. Vetoja ehtii tekemään vielä sunnuntaihin 17. helmikuuta asti. Sen jälkeen alkaa heti toinen samanlainen kisa, joka loppuu 3. maaliskuuta.
EM-karsintamatkan Italiaan

Tämän kisan voittaja pääsee matkalle Italiaan, jonne hän saa ottaa mukaan myös ystävänsä. Matkalle lähdetään perjantaina 22. maaliskuuta ja takaisin tullaan sunnuntaina 24. maaliskuuta. Heidät lennätetään Venetsiaan, josta ei ole pitkä matka Udineen katsomaan jännittävää EM-karsintaottelua, jossa Suomi ottelee Italiaa vastaan Stadio Friulin stadionilla 23.3.2019. Yöt vietetään Venetsiassa olevassa hotellissa. Siellä saadaan käydä upealla kierroksella ihailemassa Venetsiaa. Tiedossa on myös illallinen Perpan ja muun ryhmän kanssa.
Tässä kisassa jaetaan myös muita palkintoja. Niitä jaetaan sijaan 10 asti. Heistä jokainen voittaa ilmaisvetoja ja Unibetin tuotteen. Toiseksi tullut osallistuja voittaa esimerkiksi 300 euron edestä ilmaisvetoja. Muille sijoille on tiedossa ilmaisvetoja väliltä 60 ja 200 euroa. Nämä palkinnot jaetaan myös toisessa osassa tätä kisaa 18.2.–3.3.2019.!

Unibet futismatka Italiaan

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.