Kolikkopelit tarjoaa EuroJackpottia 30 % alennuksella!

EuroJackpotissa on tarjolla jo 63 miljoonan euron pääpotti. Seuraava arvonta suoritetaan jo tänään perjantaina ja tulokset näkyvät netissä noin kello 22 tänä iltana. Saat nyt hankkia tähän lottoon kuponkeja paljon halvemmalla kuin yleensä. Kolikkopelit -sivusto jakaa niitä nimittäin 30 % alennuksella. Eli kun normaalisti yksi rivi maksaa 1,8 euroa, maksaa se nyt vain 1,26 euroa. Jos laitat kokonaisen kupongin täyteen eli 6 riviä, maksaa se nyt 10,8 euron sijaan vain 7,56 euroa. Mitä enemmän rivejä ja kuponkeja laitat, sitä enemmän tulet tällä hetkellä säästämään. Mutta sehän tarkoittaa myös sitä, että voitonmahdollisuudet kasvavat suuremmiksi samalla. Tämä tarjous on voimassa vielä huomisen lauantain ajan eli voit vielä hankkia tämän päivän arvonnan jälkeen seuraavaankin arvontaan rivejä ja kuponkeja.

EuroJackpotin päävoitto on jo 63 miljoonaa euroa

Jo se on hyvä syy osallistua tämän päivän arvontaan, että päävoitto on kasvanut jo 63 miljoonan euron suuruiseksi. Mutta pienempikin pääpotti olisi varmasti kelvannut, koska suurista voitoista on aina kyse. Nyt ei enää ole kyse siitä, että mukaan ei raskisi lähteä. Koska yhden rivin hinta on nyt 30 % halvempia kuin yleensä, se ei enää maksa paljon mitään. Se taitaa olla aika lähellä jo maitolitran keskihintaa. Yksi rivi maksaa nyt 1,26 euroa, kun yleensä se maksaa 1,8 euroa. Yksi täysi kuponki eli kuusi riviä maksaa nyt 7,56 euroa, kun se yleensä maksaa 10,80 euroa. Voit hankkia näitä tarjousrivejä tämän illan arvontaan ja sen jälkeen ehdit vielä hankkia niitä huomisen päivän ajan seuraavaan arvontaan.

Valitse viisi päänumeroa ja kaksi lisänumeroa

EuroJackpotin yhteen riviin valitaan viisi päänumeroa ja kaksi lisänumeroa. Päänumeroita löytyy yhteensä 50 kappaletta ja lisänumeroita yhteensä 10 kappaletta, joista nämä numerot valitaan. Voit valita ne itse tai antaa järjestelmän arpoa ne suoraan. Arvonta voi koskea vain yhtä riviä tai kerralla koko kuponkia eli kuutta riviä. Näet Kolikkopelit -sivustolta tulokset ja sen millä kaikilla oikeiden numeroiden määrillä voitat!

Kolikkopelit - lottoale

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.