Kolikkopelit -sivustolla nautitaan mämmiäkin herkullisimmilla palkinnoilla!

Pääsiäistä aletaan viettämään jo ensi viikolla, joten nyt voi aivan hyvin aloittaa jo pääsiäisherkkujen nauttimisen. Kolikkopelit -sivustolla ei pidetä munajahteja, vaan siellä herkutellaan oikein kunnon suomalaisilla pääsiäisherkuilla kuten mämmillä. Mutta tarjolla on vielä sitäkin parempia herkkuja, joita jaetaan Mämmihippaloiksi nimetyn kampanjan parissa. Sen aikana on tiedossa kolme eri turnausta, joissa jokaisessa jaetaan palkintoja kolmelle parhaalle. Jokaisen turnauksen voittaja voittaa 1000 euron arvoisen matkalahjakortin. Sillä voi matkustaa ihan minne ikinä vain haluaakaan. Mukaan pääsee jo nyt. Viimeinen turnaus loppuu, ei ensi vaan sitä seuraavan viikon maanantaina 22. huhtikuuta. Nyt on menossa jo toinen turnaus kolmesta ja siihen ehtii mukaan vielä tämän viikon sunnuntaihin 14. huhtikuuta mennessä!

Ehdit osallistua vielä toiseen ja kolmanteen Mämmihippaloiden turnaukseen!

Tämä kampanja alkoi aprillipäivänä eli 1. huhtikuuta. Mukaan ehtii vielä 22. huhtikuuta mennessä. Kampanjan aikana Kolikkopelit järjestää kolme turnausta. Niistä ensimmäinen on jo ohi ja palkinnot on jaetta. Mutta jokaisessa turnauksessa jaetaan omat palkinnot, joten mukaan ehtii vielä. Toiseen turnaukseen ehtii vielä tämän viikon sunnuntaihin 14. huhtikuuta mennessä. Viimeinen turnaus alkaa heti sen jälkeen. Ehdit vielä näihin kahteen turnauseen mukaan.

Turnauksissa pelataan muutamaan kampanjapeliä. Ne ovat kolikkopelejä nimeltään Hugo 2, Fire Joker, Bonanza, Moon Princess, Starburst, Gonzo´s Quest, Extra Chilli jaWho Wants To Be A Millionaire. Turnauksessa pärjää, kun saa jossakin näistä peleistä yhden suuren voiton. Voitot tasoitetaan panokseen nähden, joten pelata voi huoletta vaikka vain minimipanoksella.

Palkintoja jaetaan aina turnausten kolmelle parhaalle pelaajalle

Jokaisen turnauksen kolme parasta palkitaan. Eli vielä on jäljellä kaksi kertaa kolme palkintoa. Jokaisen turnauksen palkinnot ovat samat. Turnausten voittajat voittavat 1000 euron arvoisen lahjakortin, jolla voi matkustaa ihan minne vain haluaa. Toiseksi tulleet voittavat 200 ilmaiskierrosta kolikkopeliin nimeltä Starburst. Kolmanneksi tulleet voittavat samaan peliin 100 ilmaiskierrosta. Kaikki ilmaiskierroksista saadut voitot pitää kierrättää ennen voittojen nostamista vain 10 kertaa. Pääset mukaan jo vaikka nyt, kun klikkaat esimerkiksi tässä alla olevaa kuvaa!

Kolikkopelit Mämmihippalot

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.