Kolikkopelit -sivustolla kisataan 10 000 euron arvoisesta potista!

Tässä olisi tarjolla suuri potti, joka jaetaan Kolikkopelit -sivustolla ihan pian. Kampanjan nimi on Suuret panokset, suuret potit. Se kertoo jo paljon siitä, että mistä tässä on kyse. Tarjolla on suuria voittoja varsinkin niille, jotka panostavat astetta enemmän peleihin. Nyt sellaisten kannattaa osallistua tähän jättiturnaukseen. Kun ensin on klikannut osallistumisnappia, pääsee jo aloittamaan. Turnaus on jo käynnissä ja kestää koko tämän viikon ajan eli sunnuntaihin 25. elokuuta asti. Turnauspelejä löytyy suuri määrä. Ne pelaajat, jotka pelaavat tässä turnauksessa niitä eniten, tullaan palkitsemaan rahalla. Pelejä ei tarvitse pelata minimissään kuin 20 sentin panoksella. Koko potista löytyy huikeat 10 000 euroa. Suurimman osan voittaja voittaa siitä peräti 2500 euroa.

Klikkaa ensin osallistumispainiketta ja aloita turnauspelien pelaaminen!

Pääset aloittamaan oman kisasuorituksesi heti sen jälkeen, kun olet klikannut tämän kampanjan osallistumisnappia. Pelejä voi pelata minimissään vain 20 sentin panoksella. Tässä kuitenkin pärjää paremmin, kun käyttää vähän suurempia panoksia. Se johtuu siitä, että ne pärjäävät, jotka pelaavat turnauspelejä eniten. Pelit, joita päästään pelaamaan, ovat kolikkopelejä nimeltään Tome of Madness, Bonanza, The Sword and The Grail, Who wants to be a millionaire, Dragon’s Fire, Mega Joker, Pirates Plenty, Dead or Alive 2, Jammin Jars, Rise of Merlin, The Shadow Order, Gonzo’s Quest, The Final Countdown, Joker Pro, Legacy of Ra Megaways, Mystery Reels Megaways, Tiger’s Glory, The Falcon Huntress, Tahiti Gold ja Immortal Romance. Pelaa vaikka kaikkia tai vaikka vain yhtä. Sen saat itse päättää!

Voittopotista löytyy huikean suuri 10 000 euron potti!

Kisan voittopotti on normaalia suurempi eli siitä löytyy peräti 10 000 euroa. Se jaetaan siten, että voittaja kuittaa siitä 2500 euroa. Toiseksi tullut pelaaja voittaa 1500 euroa, kolmas 1000 euroa, neljäs voittaa 800 euroa ja viides pelaaja voittaa 500 euroa. Rahaa jaetaan sijaan 50 asti. Sitä jaetaan siten, että jokainen voittaa ainakin minimissään 50 euroa.

Kolikkopelit ja suuret voitot

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.