Kolikkopelit ja palomies Pena jakavat lahjakortteja!

Tällä kerralla Kolikkopelit -sivustolle etsitään arjen sankareita. Arki voi olla aika rankkaa. Mutta siitä voi tehdä helpompaa, kun osallistut sivuston turnaukseen. Sellaisen järjestää palomies nimeltään Pena. Turnaus on nimetty hänen mukaansa eli nimi on Palomies Penan -turnaus. Tarkoitus on yrittää kierrättää kaikki muut osallistujat suohon. Kuulostaa aika ilkeältä, mutta ei kellekään oikeasti tehdä pahaa. Oikeasti vain pelataan turnauspeliä ja yritetään kierrättää siinä pelirahaa muita eniten. Peli, jota pelataan, on nimeltään Fire Joker. Se sopii hyvin tähän palomiesteemaan. Peli on yhtä tulta ja tuppuraa, joten palomiehen taidoista on pelissä paljon apua ainakin palojen sammuttamisessa. Kaikki kolme parasta palomiehen apulaista palkitaan. Palkinnot ovat lahjakortteja. Tämä turnaus loppuu sunnuntaina 6. lokakuuta. Mutta samanlainen turnaus alkaa heti perään. Turnauksia järjestään yhteensä kuusi kappaletta, joista viimeinen loppuu vasta 10. marraskuuta!

Klikkaa osallistumisnappia ja pelaa peliä Fire Joker!

Tähän turnaukseen pitää ensin ilmoittautua. Sen jälkeen voi jo aloittaa turnauspelin pelaamisen. Turnauksen teemana on toimia palomies Penan apulaisena. Siksi myös turnauspeli liittyy tähän paloteemaan. Peli on tulinen peli, joten sen aiheuttamia paloja on hyvä sammutella Penan valvonnan alaisena. Pelin nimi on Fire Joker, jossa on tulisia jokerisymboleita. Kun pelaat tätä peliä tarpeeksi paljon, olet voittaja. Voittajia ovat ne kolme pelaajaa, jotka kierrättävät pelissä kaikista eniten.

Kolmelle parhaalle jaetaan lahjakortit!

Kaikki kolme parasta voittavat lahjakortit. Ne ovat 500 euron GoGift-lahjakortteja. Aikaa kierrätyksen tekemiseen on 6. lokakuuta asti. Mutta näitä samanlaisia turnauksia järjestetään yhteensä kuusi kappaletta. Jokaisessa jaetaan lahjakortteja. Seuraava turnaus alkaa aina heti edellisen perään. Eli muiden turnausten aikataulut ovat:

  1. lokakuuta – 13. lokakuuta
  2. lokakuuta – 20. lokakuuta
  3. lokakuuta – 27. lokakuuta
  4. lokakuuta – 3. marraskuuta
  5. marraskuuta – 10. marraskuuta

Jokaisessa turnauksessa pelataan omaa turnauspeliä ja se miten voittaa, voi myös vaihdella. Jos olet yksi voittajista, saat siitä tiedon henkilökohtaisesti. Muista klikata mukaan jokaiseen turnaukseen erikseen. Klikkaa ensin vaikka tässä alla olevaa kuvaa!

Kolikkopelit - palomies Penan turnaus

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.