Kolikkopelien ystävänpäivätarjous on jo saatavilla!

Ystävänpäivää vietetään 14.2. eli jo tässä kuussa. Kolikkopelien avulla voit tehdä siitä ikimuistoisen Kutsu kaveri -nimisen kampanjan kautta. Eikä näitä hienoja hetkiä tarvitse välttämättä edes ajoittaa juuri ystävänpäivälle, vaan tämä kampanja on voimassa koko helmikuun. Voit nauttia ystäväsi kanssa siksi Kolikkopelien eduista jo ennen ystävänpäivää ja vielä sen jälkeenkin.

Kampanjassa on jaossa leffalippuja. Voit kutsua helmikuun ajan ystäviäsi rekisteröitymään Kolikkopelien jäseneksi. Kun he tekevät sen ja tallettavat sekä kierrättävät vähintään 10 euroa, saatte molemmat leffalipun. Sinä saat vielä sen päälle 50 euroa puhdasta rahaa. Voit kutsua jopa 10 ystävääsi. Jos he kaikki tekevät kaiken sen mitä tämä kampanja vaatii, saat 10 leffalippua ja 500 euroa. Aika hyvä diili sinulle, mutta ystäväsi hyötyvät myös tästä. Hekin saavat leffalipun. Kun he ovat silloin Kolikkopelien uusia jäseniä, saavat he vielä tervetulopaketin. Tässä kampanjassa kaikki ovat voittajia!

Etuja kymmenelle ystävällesi ja sinulle koko helmikuun ajan

Yksikin ystävä riittää, jolloin saatte molemmat leffalipun ja sinä sen päälle 50 euroa. Mutta voit saada tämän kymmenkertaisena, koska sinulla on oikeus kutsua jopa 10 ystävääsi Kolikkopelien uusiksi jäseniksi. Jos he kaikki rekisteröityvät, tallettavat 10 euroa sekä kierrättävät ne sivustolla ehtojen mukaan, saatte yhteensä 20 leffalippua ja sinä saat 500 euroa.

Tämän edun hyödyntäminen on helppoa:
1. Kirjaudu ensin Kolikkopelit -sivustolle.
2. Kun menet Kutsu kaverisi -kampanja sivulle, löydät sieltä osallistumispainikkeen.
3. Painikkeen päällä lukee, että ”Kutsu kaverisi”, jonka kautta voit kutsua jopa 10 ystävääsi.
4. Kun kutsu on tehty, voit vain odottaa.
5. Aina kun joku kutsumistasi henkilöistä rekisteröityy ja kierrättää 10 euroa ehtojen mukaan, olette molemmat oikeutettuja kampanjan etuun. Se tarkoittaa teille molemmille leffalippuja ja sinulle 50 euroa.
6. Casino kierrätys pitää suorittaa viikossa.
7. Saatte leffaliput ilmoittamaanne sähköpostiin viimeistään 15.3.2018.

Tässä edussa hyödyt itse, mutta kutsumasi ystävä saa myös paljon. Kun hän rekisteröityy Kolikkopelien jäseneksi, saa hän myös tervetulopaketin. Se tarkoittaa 100 % bonusta, jota saa 100 euroon asti. Jos hän haluaa hyödyntää edun täydellisesti, pitää hänen tallettaa 100 euroa. Silloin hän saa sen päälle toiset 100 euroa bonusrahana. Eikä uuden jäsenen etu ole kokonaan vielä siinäkään. Ennen sitä ensimmäistäkään talletusta, saa hän 500 ilmaista kierrosta peliin nimeltä Gemix. Siitä riittää pelattavaa 50 päiväksi, joina jokaisena saadaan 10 ilmaiskierrosta. Kaiken tämän pääsee tekemään, kun esimerkiksi klikkaa alla olevaa kuvaa.

kolikkopelit_tervetulopaketti

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.