Kolikkopelien Selviytyjät -kampanjassa on jaossa Jopo!

Olet varmaan nähnyt Selviytyjät -ohjelman televisiosta. Nyt olisi tarjolla kasinomaailman Selviytyjät. Se järjestetään Kolikkopelit -sivustolla. Mutta mitään nälkään nääntymistä ja fyysisiä kisoja ei ole tiedossa kenenkään kiusaksi. Tarjolla on ennemminkin monenlaista mukavaa tekemistä ja siitä päästään nauttimaan koko tämän vuoden 2019 loppuun asti. Eli tämä kampanja on jaettu viikon mittaisiin turnauksiin. Niitä ensimmäinen on nyt käynnissä ja se loppuu sunnuntaina eli 9. kesäkuuta. Kisan palkinnot eivät ole aina samat. Tällä viikolla voit esimerkiksi voittaa Jopon. Jos voitat sellaisen, saat itse valita sen värin. Kun olet klikannut mukaan tähän turnaukseen, voit aloittaa sen sisältämien pelien pelaamiseen. Mutta ihan ensin kannattaa klikata tässä alla olevaa Kolikkopelit -sivuston logoa tai linkkiä nimeltään Pelaa Nyt!

viikko on menossa ja se loppuu 9. kesäkuuta!

Nyt kannattaa mennä jo klikkaamaan tämä turnauksen osallistumisnappia, jolloin pääset aloittamaan kisaamisen. Kyse on suurimmasta voitosta. Se on tasoitettu voitto, joten voit pelata kampanjan minimipanoksilla. Pelit, joita tällä viikolla pelataan, ovat nimeltään Hugo 2, Fire Joker, Bonanza, Moon Princess, Starburst, Gonzo´s Quest, Extra Chilli ja Who Wants To Be A Millionaire. Voit pelata näistä ihan niin montaa kuin vain haluat tai sitä peliä, josta luulet saavasi sen tarpeeksi suuren tasoitetun voiton. Muista klikata jokaiseen turnausviikkoon erikseen. Tämän viikon palkinto on Jopo, mutta jokaisella viikolla voi olla eri palkintoja.

Muut kisaviikot ja tämän kampanjan ensimmäinen osa

Vaikka Selviytyjät -kampanjan on voimassa tämän vuoden 2019 loppuun asti, on sen ensimmäinen osa voimassa tämän kuun eli 30. kesäkuuta asti. Se on jaettu neljään turnausviikkoon, josta ensimmäinen on käynnissä nyt tämän viikon sunnuntaihin 9. kesäkuuta asti. Toinen osa kestää 10. kesäkuuta ja 16. kesäkuuta välisen ajan. Kolmas osa kestää 17. kesäkuuta ja 23. kesäkuuta välisen ajan. Viimeinen eli neljäs osa kestää 24. kesäkuuta ja 30. kesäkuuta välisen ajan. Jos haluat mukaan näihin kaikkiin, muista klikata jokaisen osallistumisnappia erikseen!

Kolikkopelit ja Kolikkopelien Selviytyjät

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.