Kolikkopelien historian suurin turnauspotti jaossa tällä viikolla!

Jättipotti tarkoittaa aina suurta rahamäärää. Kolikkopelit -sivustolla on tämän viikon kampanjassa sellainen jaossa ja se on suurempi kuin koskaan sivuston aiemmissa turnauksissa. Se on 50 000 euroa ja se jaetaan 200 parhaan pelaajan kesken. Turnauksen voittaja saa siitä muhkean 10 000 euron siivun.

Aikaa osallistua on sunnuntaihin eli 16.4. kello 23:59 asti. Turnaus on alkanut vasta eilen, joten mitään ei ole vielä menetetty. Mukaan ehtii vielä hyvin ja se tehdään siten, että mennään painamaan sivuston kampanjassa olevaa osallistumispainiketta. Sen jälkeen voi jo aloittaa pelaamaan turnauksen peliä, joka on nimeltään Esqueleto Mariachi. Pääset Kolikkopelit -sivustolle nopeasti, kun klikkaat alla olevaa Kolikkopelien logoa tai linkkiä ”Pelaa nyt”.

Liity mukaan ja pelaa peliä Esqueleto Mariachi

Voit aloittaa turnauksen pelin pelaamisen heti, kun olet käynyt painamassa kampanjan esittelyssä olevaa liittymispainiketta. Peli on nimeltään Esqueleto Mariachi, joka on meksikolaisteemainen kolikkopeli. Voit voittaa pelissä panoksesi jopa tuhat kertaisena. Kun käynnistät pelin, näet sen vieressä turnaukseen liittyvän pistetaulukon. Sinun ei tarvitse pelata tätä peliä kuin vähintään yhden kierroksen verran ja vähintään 10 sentin panoksella, jolloin olet jo mukana turnauksessa. Mutta tässä turnauksessa voittaa, kun saa paljon voittoja. Se joka saa niitä eniten, on koko turnauksen voittaja. Siksi ehkä vain yhden kierroksen pelaaminen ei tässä turnauksessa kannata.

Jaossa on palkintorahaa 200 pelaajalle

200 parasta pelaajaa saavat jakaa huikean 50 000 euron potin. Niin suurta määrää ei ole vielä koskaan sivuston historiassa jaettu sen turnauksissa. Voitot saadaan ilman kierrätysvaatimuksia eli niille saa tehdä heti mitä haluaa. Paras pelaaja saa 10 000 euroa, mutta toiseksi tullutkin saa voittona 5000 euroa. Kolmanneksi sijoittuneelle annetaan palkinnoksi myös 5000 euroa. Neljäs ja viides saavat 3000 euroa ja kuudes ja seitsemäs saavat 2000 euroa.

Sijoilla 8, 9 ja 10 saadaan 1000 euroa. Rahaa on edelleen paljon jäljellä ja sijoilla 11.–20. saadaan vielä 500 euroa. Seuraavat 10 saavat 300 euroa. Sijoille 31.–60. annetaan 150 euroa, sijoille 61.–80. 75 euroa, sijoille 81.–100. 50 euroa. Lopuille sijoille jää vielä kaikille 20 euroa, jonka jälkeen 200 pelaajaa on saanut jakaa tämän huikean suuren rahamäärän. Jos haluaisit olla yksi heistä, aikaa osallistua on vielä viikon viimeiseen hetkeen asti!

Kolikkopelit_50_000_euroa

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.