Kolikkopeleillä on tällä viikolla joka päivä perjantai eli Black Friday!

Pimeän marraskuun neljännen torstain jälkeisenä perjantaina meitä odottaa Black Friday. Se on ostospäivä, jolloin myydään monenlaisia tuotteita alennushinnoilla. Se on silti vain se yksi päivä, jolloin pitää olla aikaa niille ostoksille. Vaikka kyseessä ovat huimat alennukset, ei tuotteita silti jaeta ilmaiseksi. Silloin pitää myös löytyä paljon rahaa. Näihin kumpaankin ongelmaa on tarjolla apua. Kolikkopelit -sivustolla nimittäin vietetään koko tämä viikko Black Fridayn merkeissä. Jos sinulla ei ole tiettynä hetkenä aikaa viettää sitä, voita tällä viikolla tehdä sen silloin kun sinulla on siihen parhaiten aikaa.

Jos sinulla on koko viikko aikaa, voit viettää sitä halutessasi vaikka jokaisena päivänä tämän viikon ajan. Kun teet sivustolle vain yhden talletuksen, olet mukana tuotteiden arvonnassa. Arpoa voidaan esimerkiksi Gopro Hero -kamera tai musta Mocca Master -kahvinkeitin. Tuotteista ensimmäinen arvotaan jo tänään maanantaina 19. marraskuuta ja viimeinen tämän viikon sunnuntaina 25. marraskuuta!

Osallistu ja talleta niin olet mukana päivän arvonnassa

Tämä Black Friday, jota Kolikkopelit -sivustolla vietetään, kestää koko viikon eikä vain yhtä perjantaipäivää. Pääset jokaisen päivän arvontaan mukaan vain sillä, että teet sivustolle talletuksen. Kun teet sen joka päivä, olet mukana jokaisen päivän arvonnassa. Voit tehdä sen ihan oman tilanteesi mukaan parhaimmalla tavalla. Ensimmäinen arvonta on jo tänään maanantaina 19. marraskuuta. Koska arvontoja suoritetaan joka päivä koko tämän viikon ajan, on viimeinen arvonta vielä tämän viikon sunnuntaina 25. marraskuuta.

Joka päivä tämän viikon aikana arvotaan tuotepalkinto

Jos talletat tämän viikon ajan joka päivä, olet mukana ihan jokaisen päivän arvonnassa. Tämän viikon jokaisena päivänä arvotaan yksi tuote. Se voi olla jokin näistä: Skullcandy crusher -kuulokkeet, musta Mocca Master -kahvinkeitin, ruusukullan värinen Garmin vivoactive 3 -GPS-älykello, Gopro Hero -kamera, Huawei MediaPad M5 Lite 10,1” WiFi+LTE Android -tabletti tai musta Honor 8X Android -puhelin Dual-SIM (64 Gt). Joku tulee voittamaan tällä viikolla joka päivä. Jos olet yksi heistä, saat siitä ilmoituksen henkilökohtaisesti!

Kolikkopelit_Black_Fridayn_palkintosade

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.