Kokeile LeoVegasin uutta uniikkia peliä ja hyödynnä useita etuja!

Pääset kokeilemaan ensimmäisten joukossa uutta peliä, joka on tehty vain LeoVegasin pelaajia varten. Peli on juuri saapunut LeoVegas -sivustolle ja sen kunniaksi siellä järjestetään kolme viikkoa kestävät juhlat. Se tarkoittaa sitä, että palkintoja arvotaan, annetaan ja niitä haastetaan hankkimaan tehtävien kautta. Pelin nimi on Royal Family, johon on myös saatavilla ilmaisia kierroksia. Juhlat alkoivat eilen. Tarkoitus on kerätä arpoja joka viikko, joiden jälkeen arvotaan 15 onnekkaalle jokaiselle 1000 euroa.

Näiden viikkojen aikana voit myös suorittaa tehtäviä, joiden suorittamisen jälkeen saat etuja. Ilmaisia kierroksia pääsee pelaamaan juhlien ajan jokaisena sunnuntaina. Viimeisenä sunnuntaina saat kokea juhlien huikean päätöksen eli pääset pelaamaan ilmaisia kierroksia tämän juhlan kohteena olevassa pelissä nimeltään Royal Family. Pääset LeoVegasiin nopeasti, kun klikkaat alla olevaa sivuston logoa tai linkkiä ”Pelaa nyt”!

Osallistu, pelaa, suorita ja kerää

Pääset mukaan juhliin, kun olet oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja kun suoritat LeoVegasin antamia tehtäviä. Jos haluat haasteita, niitä saat kun pelaat sivuston Originals -teeman pelejä. Joka viikon jälkeen suoritetaan arvonta. Arpoja saat aina yhden, kun pelaat sivustolla 100 euron verran. Voit kerätä arpoja jopa 10 päivässä. Jos et voita arvonnassa, eivät arpasi mene hukkaan. Ne siirtyvät seuraavan viikon arvontaan mukaan. Arvoinnoissa arvotaan 15 osallistuneelle 1000 euroa.

Kun menet sivustolle sunnuntaisin näiden juhlaviikkojen aikana, saat silloin varmasti ilmaisia kierroksia. Niitä saadaan sunnuntaisin klo. 12–16 välisenä aikana. Ensimmäisenä sunnuntaina 29.4. tuohon kellonaikaan pitää käynnistää peli nimeltään Scruffy Duck. Seuraavana sunnuntaina käynnistetään peli nimeltään Witchcraft Academy. Viimeisenä sunnuntaina juhlat huipentuvat ja ilmaiset kierrokset saadaan peliin Royal Family.

Upouusi, kuninkaallinen ja uniikki peli Royal Family

Royal Family -peli on saapunut juuri LeoVegasiin. Sitä ei ole tarjolla missään muualla. Pääset pelaamaan kuninkaallista peliä, jossa on peräti kolme eri tapaa voittaa ilmaisia kierroksia ja tällä hetkellä vielä neljäs, kun saat LeoVegasin tarjoamana niitä lisää. Pelissä on myös liimautuvia Wild -merkkejä, jotka korvaavat pelissä muita merkkejä. Silloin voittojen ilmestyminen voittolinjoille tapahtuu helpommin. Pelissä on viisi rullaa ja 25 voittolinjaa. Sen teoreettinen voittoprosentti lupaa pelaajille paljon voittoja. Voit mennä kokeilemaan peliä vaikka heti. Pääset pelaamaan Royal Family -peliä leikkirahalla ja tällä tavalla voit opetella mitä kaikkea pelissä voi tehdä ja voittaa.

LeoVegas_uusi_peli_juhlat_ja_tarjouksia_15_000

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.