iGamen turnauksissa jaossa laskettelumatkoja Sveitsin Zermattiin!

Moni on varmasti jo aloittanut laskettelukauden. Jos haluaa päästä laskemaan oikein korkealta vuorelta, pitää lähteä jonnekin Suomen rinteitä kauemmaksi. Se ei ole mitään halpaa lystiä, mutta nyt sellaisen matkan voi voittaa. Kisa järjestetään iGame -kasinolla. Sen aikana jaetaan useampi matka, jotka kaikki ovat kahden hengen matkoja. Vielä on jäljellä tämä ja ensi viikko, joiden jälkeen sinä voit olla matkan voittaja. Matka kohdistuu Sveitsiin ja siellä olevaan Zermattiin. Matkalle lähdetään silloin, kun kausi on parhaimmillaan eli helmikuun lopussa. Matka kestää tarkalleen ottaen 27. helmikuuta ja 3. maaliskuuta välisen ajan. Voittajat saadaan selville erilaisten kisapelien kautta. Kun niissä saa parhaimmat tasoitetut 20 peräkkäistä kierrosta, on voittaja!

Pelaa vähintään 20 kierrosta vähintään 20 sentin panoksella

Kun olet käynyt painamassa tämän kampanjan osallistumisnappia, voit heti sen jälkeen mennä pelaamaan kierroksesi. Siihen riittää, kun pelaat vähintään 20 kierrosta vähintään 20 sentin panoksella. Mutta kannattaa silti pelata enemmänkin, jotta saa mahdollisimman hyvät peräkkäiset 20 kierrosta. Panoksen suuruudella ei ole väliä, koska voittojen määrissä otetaan panoksen määrä huomioon. Siksi voittaja voi olla aivan hyvän vain sillä minimipanoksella pelaaja.

Tällä viikolla mukaan pääsee pelaamalla pelejä Cloud Quest, Moon Princess ja Starburst. Ensiviikon pelit ovat Super Flip, Viking Runecraft, Mermaid´s Diamond ja Reactoonz. Tällä viikolla ehtii mukaan sunnuntaihin 20.1. asti ja ensiviikolla maanantaista 21.1. sunnuntaihin 27.1. asti!

Huikea kahden hengen laskettelureissu Sveitsin Zermattiin

Matka starttaa Helsingistä, josta lennetään Sveitsin Geneveen. Sieltä on junakuljetus Zermattin juna-asemalla ykkösluokassa. Asemalta kuljetetaan yksityiskuljetuksella hotelliin. Hotelli on nimeltään Albatros ja kyseessä on neljän tähden hotelli. Siinä yövytään neljä yötä. Voittajat ystävineen saavat rinneliput, jotta päästään myös laskettelemaan. Iltaisin päästään kokemaan After Ski -rientoja ja samalla voidaan vaikka ihailla huikeita vuoristomaisemia. Matkalle lähdetään jo ensi kuussa eli 27. helmikuuta. Takaisin tullaan 3. maaliskuuta. Yksi matka on jo jaettu, mutta kaksi on vielä jakamatta. Pääset taistelemaan niistä vaikka heti, kun klikkaat esimerkiksi tässä alla olevaa kuvalinkkiä!

iGame_laskettelumatka_Sveitsiin

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.