Hanki Unibetiltä jääkiekon MM-kisojen ilmaisvetoja!

Tanskassa ovat tällä hetkellä meneillään vuoden 2018 jääkiekon MM-kisat. Suomi on siellä mukana kultajahdissa ja kaikki ottelut on voitettu tällä hetkellä. Seuraa Leijonien menestymistä kisoissa ja tee siitä entistä jännittävämpää tämän Unibetin kampanjan avulla. Aina kun Leijonilla on pelipäivä, kannattaa mennä Unibet -sivustolle nappaamaan 10 euron ilmaisveto. Saat sellaisen, kun talletat ottelupäivänä vähintään 25 euroa. Saat lunastettua ilmaisvedon siitä seuraavana päivänä. Voit lyödä sillä vetoa vaikka seuraavasta Leijonien ottelusta, mutta vedon kohteen voi valita vapaasti jostakin muustakin lajista. Kunhan kerroin on kohdillaan.

Ensimmäisenä tehtävänä on rekisteröityä tähän kampanjaan mukaan. Voit tehdä sen suoraan kampanjan esittelysivulla. Sen jälkeen kun toimit ohjeiden mukaisesti, saat jopa useamman ilmaisvedon edestä rahaa. Pääset Unibetin kampanjasivulle nopeasti, kun klikkaat tässä alla olevaa Unibet -sivuston logoa tai linkkiä ”Pelaa Nyt”.

Seuraa Leijonien pelipäiviä

Kun olet valmiina aloittamaan, pitää sinun selvittää milloin Leijonilla on edessä pelipäiviä. Otteluita on paljon eli ilmaisvetoja on saatavilla useampi. Seuraava peli on jo tänään Norjaa vastaan kello 21:15. Myös huomenna on ottelu ja se pelataan Tanskaa vastaan. Tämäkin ottelu alkaa kello 21:15. Kahden välipäivän jälkeen on taas lauantaina ottelu. Se on Kanadaa vastaan ja alkaa kello 21:15. Siitä seuraavana päivänä eli sunnuntaina vastaan tulee Saksa ja ottelu alkaa kello 21:15. Viimeinen varma ottelu on tiistaina ja vastaan tulee USA. Tämä ottelu käydään jo päivällä alkaen kello 13:15.

Suomen pelipäivinä on tarjolla myös käteiskisoja ja jättimäisiä käteisspinnejä

MM-kisojen seuraamisesta voi tehdä entistä jännittävämmän, kun osallistuu vielä toiseenkin siihen liittyvään kampanjaan. Sitä varten ei tarvitse rekisteröityä erikseen. Kyseessä on turnaus ja siinä pelataan pelejä nimeltään: Twin Spin, Finn and the Swirly Spinn ja Jack and the Beanstalk. Turnauksessa kisataan siitä, että kuka saa parhaan tasoitetun voiton 20 peräkkäisellä kierroksella. Eli ei ole väliä, että pelaako kuinka suurilla tai pienillä panoksilla, kunhan voitot ovat monta kertaa suurempia kuin panos.

Parhaiten onnistunut voittaa 1000 euron palkinnon. Toiseksi tullut saa 500 euroa ja kolmas saa 100 euroa. Sijoille 4.-10. annetaan voittona 50 euroa ja sijat 11.–50. saavat vielä 20 euroa. Tarjolla on mukavasti voittoja ja näinkin monelle kuin 50 osallistuneelle. Ja tällainen kisa käydään jokaisena Suomen ottelupäivänä eli kyseessä ei ole vain yksi kisapäivä!

Unibet_jääkiekon_MM_kisojen_ilmaisvedot

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.