Hanki Kolikkopelit -sivuston onnentunneilta halpoja euron maksavia lottorivejä!

Lottopelit ovat saapuneet Kolikkopelit -sivuston tarjontaan. Jotta nämä jopa miljoonien eurojen voittoja tarjoavat lotot saavat sivustolla arvokkaan vastaanoton, järjestää Kolikkopelit sitä varten onnentunteja. Kun hankit näiden tuntien aikana lottorivejä, saat ne halvemmalla kuin yleensä. Niiden aikana yhden rivin hinta ei ole kuin yhden euron verran. Lotto, joka on näiden rivien kohteena, on EuroJackpot-lotto. Siinä on tällä hetkellä potissa huikea 10 miljoonan euron voitto. Ja voit voittaa sen vain ostamalla yhden euron maksavan rivin.

Näitä onnentunteja järjestetään 3.8. saakka ja muutaman päivän tauon jälkeen taas 6.-10.8. välisenä aikana. Voit hankkia rivejä vaikka 50 kappaletta. Kun on oikea hetki, pääset ostamaan näitä halpoja rivejä esimerkiksi kun klikkaat tässä alla olevaa Kolikkopelit -sivuston logoa tai linkkiä Pelaa nyt!

Onnentunneilla yksi rivi maksaa vain yhden euron

Kun Kolikkopelit -sivustolla ovat meneillään onnentunnit, kannattaa sieltä käydä hankkimassa halpoja lottorivejä. Ne maksavat silloin vain yhden euron. Rivit ostetaan lottoon nimeltään EuroJackpot. Voit hankkia siihen näitä halpoja rivejä halutessasi vaikka 50 kappaletta.

Näitä onnentunteja järjestetään 3.8. saakka ja sitten ne jatkuvat vielä 6.8. ja 10.8. välisen ajan. Näinä päivinä onnentunteja järjestetään suunnilleen lounastuntien aikana eli kello 11 ja 14 välisenä aikana sekä sen jälkeen, kun moni on jo päässyt töistä kotiin eli kello 16 ja 19 välisenä aikana. Kaikki ajat on ilmoitettu Suomen ajassa. Tälläkin hetkellä tässä kohteena olevassa lotossa on tarjolla huikea 10 miljoonan euron päävoitto.

Liity mukaan Kolikkopelien jäseneksi

Jotta pääset hankkimaan näitä halpoja lottorivejä, pitää sinun tietysti olla Kolikkopelit -sivuston jäsen. Jos et sitä vielä ole, liity mukaan ja pääset hankkimaan näitä halpoja lottorivejä. Saat samalla paljon muitakin mukavia etuja. Uusille jäsenille on tarjolla muhkea tervetulopaketti. Se sisältää 500 ilmaiskierrosta ja 100 % talletusbonuksen, jonka avulla voit saada bonusrahaa jopa 100 euroa. Jos talletat esimerkiksi 50 euroa, saat sen päälle toiset 50 euroa.

Sivustolla on saatavilla lisää etuja monilla muillakin tavoilla. Niitä tulee tarjolle jatkuvasti lisää ja tämä onnentuntien aikana tarjolla oleva lottoetu on yksi niistä. Pääset hyvin alkuun, kun klikkaat esimerkiksi tässä alla olevaa kuvalinkkiä. Sen jälkeen voit liittyä nopeasti sivuston jäseneksi, hyödyntää tervetuloetuja, hankkia halpoja lottorivejä ja ehkäpä voitat eurolla sen 10 miljoonan jättipotin.

Kolikkopelit_euron_loton_onnentunnit

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.