Gutsilla on tarjolla päivätehtäviä sekä 15 000 euron arvonta!

Kukapa ei haluaisi joka päivälle omaa etua? Guts -sivusto on päättänyt, että sellainen on heillä tarjolla joka päivä 23.4. kello 00:59 asti. Joka päivä on todellakin tarjolla erilainen etu. Ja ne esitellään kaikki etukäteen. Ne ovat tehtäviä, joiden suorittamisesta saat palkinnon.

Aina kun päivän tehtävä on suoritettu, saat palkinnon lisäksi arpalipun. Arvonta suoritetaan kampanjan päätteeksi ja siinä jaetaan rahaa yhteensä 15 000 euroa.

Tämän päivän tehtävä antaa 30 % palautuksen

Tänään torstaina saat tehtäväksesi voittaa tai hävitä Gutsin peliautomaateissa vähintään 10 euroa. Saat niistä palautusta 30 % mukaan ja 30 euroon asti. Ja sen päälle saat tietysti yhden arvan 15 euron arvontaa varten.


Huomenna perjantaina saat pelata liverulettia. Kun panostat siinä numerokentälle ja ruletti pysähtyy numeron yksi kohdalle, voitat 20 euroa. Lauantain tehtävä liittyy tallettamiseen. Kun talletat koodilla GUTMISSION vähintään 10 euroa, saat 50 % bonuksen sekä superkierroksia peliin nimeltä Alchemy.

Sunnuntaina voitat 20 euroa, kun pelaat missä tahansa NetEntin blackjack-pöydässä ja saat kaksi blackjackiä peräkkäin. Maanantaina saat 10 ilmaista kierrosta peliin nimeltä Gem Rocks, kun pelaat missä tahansa sivuston kolikkopelissä 20 euron edestä.

Tiistaina kannattaa pelata peliä nimeltään Book of Dead. Kun osut siinä viisi kertaa Osisris-symbolin yhdistelmään, voitat viisi superkierrosta samaiseen peliin. Keskiviikkona voit pelata mitä tahansa NetEntin peliä. Kun pelaat niitä vähintään 20 sentin panoksella ja vähintään 40 kierrosta, saat 10 ilmaista kierrosta.

Lopuksi arvotaan 15 000 euroa

Samalla kun suoritat päivätehtäviä, keräät samalla arpoja. Arpoja saa vain yhden per päivä. Siksi kannatta käydä suorittamassa jokaisen päivän tehtävä, jotta saat mahdollisimman monta arpaa arvontaa varten. Aikaa osallistua on 22.4. kello 11:59 asti. Arvonta suoritetaan 23.4.2018. Palkinnot saadaan tilille heti samana päivänä kello 17 CET mennessä.

Yksi onnekas voittaa arvonnasta 5000 euroa. Kahdelle on tiedossa siitä 1000 euroa, neljälle 510 euroa ja kahdeksalle 205 euroa. 16 pelaajaa saavat kaikki 105 euroa, 25 pelaajalle on tiedossa 50 euroa, 45 pelaajalle 20 euroa ja vielä 49 pelaajaa saavat kaikki 10 euroa. Kun nämä kaikki on jaettu, on koko 15 000 euroa arvottu kaikkien osallistuneiden kesken. Pääset heti hyödyntämään tämän päivän edun, kun klikkaat itsesi Guts -sivustolle esimerkiksi alla olevan kuvalinkin kautta.

Guts_paivätehtävät_torstai

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.