Gutsilla odottaa 20 000 euroa voitettavaa!

Moni on varmasti pelannut suosittua Gonzo’s Quest -peliä. Peli täyttää jo 8 vuotta. Sen kunniaksi Guts jakaa palkintoja 20 000 euron edestä. Voit voittaa niitä käteispalkintojen, ilmaisten kierrosten ja lahjakorttien muodossa. Palkintoja jaetaan kahden turnauksen muodossa. Ensimmäinen niistä on jo alkanut ja aikaa osallistua on 11.3. asti. Toinen turnaus alkaa heti sen perään ja kestää 12.3. – 18.3. välisen ajan.

Turnauksissa pääsee pelaamaan tietysti Gonzo’s Quest -peliä, mutta myös muita NetEntin suosittuja pelejä. Palkintoja on yhteensä 120 kappaletta. Palkinnot ovat mm. 1000 euron lahjakortti ja useampi 500 euron lahjakortti.

Ensimmäinen turnaus kestää 11.3. asti

Nyt on hyvä hetki lähteä mukaan ensimmäiseen turnaukseen. Pärjäät turnauksessa, jos pyörität vähintään 0,25 euron kierrospanoksella ison voiton 20 kierroksen aikana keskiarvollisesti laskettuna. Näet kilpailun sen hetkisen tilanteen sekä isoimmat voitot kampanjan sivuilla. Pelit, joita pelaamalla osallistutaan tähän turnaukseen, on useampi. Gonzo’s Quest -pelin lisäksi niitä ovat Piggy Riches, Twin Spin, Steam Tower, Mega Fortune, Jack Hammer, Flowers ja Neon Staxx.

Toinen turnaus pidetään 12.3. ja 18.3 välisenä aikana

Heti, kun ensimmäinen turnaus on ohi, on aika aloittaa seuraava turnaus. Kummassakin on jaossa yhtä hyvät palkinnot eli juuri samat mahtavat lahjakortit, ilmaiset kierrokset ja käteispalkinnot. Säännöt ovat myös samat tässä toisessa turnauksessa, kuten ensimmäisessä. Pelit, joita pelaamalla pääsee mukaan turnaukseen, ovat kuitenkin hiukan eri pelejä. Kun tässä juhlitaan pelin Gonzo’s Quest juhlapäivää, on se tietysti yksi peleistä tälläkin viikolla. Muita pelejä ovat Starburst, Jack And The Beanstalk, Dazzle Me, Jack Hammer 2, Hall Of Gods, Magic Portals, Fruit Shop.

Palkintoja on huikea määrä jaettavaksi

Jokainen palkinto on tässä turnauksessa suuri. Jokainen pelaaja voi voittaa niistä vain yhden per turnaus. Yksi palkinto on varmasti tarpeeksi riittävä yhdelle osallistujalle. Kummankin viikon palkinnot ovat samat. Paras kisaaja saa 1000 euron lahjakortin. Toiseksi tulleelle annetaan 500 euron lahjakortti. Mutta kolmas, neljäs ja vielä viideskin saavat 500 euron lahjakortin. Sijoilla 6.-15. saadaan 250 euron lahjakortti. Sijat 16.–25. saavat 100 euron lahjakortin. Seuraavat sijat sijalle 45 asti saavat 75 euron käteispalkinnon. Lopuille sijoille jaetaan joko 50 megakierrosta tai 25 superkierrosta. Ne saadaan tämän turnauksen innoittamaan peliin Gonzo’s Quest. Mukaan pääset nopeasti esimerkiksi klikkaamalla alla olevaa kuvaa!

Guts_Gonzos_Quest_synttarit

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.