Cashiopeia arpoo 4500 euron arvoisen kahden hengen matkan!

Juuri tänään 22. lokakuuta käynnistyi Cashiopeia -sivustolla kampanja, jonka voittaja pääsee matkalle sinne minne vain haluaa. Mutta vaikka kyseessä on avaruuteen viittaava sivusto, ihan avaruuteen asti ei tulla pääsemään. Mutta kaikki maapallolla olevat kohteet käyvät. Matkalle päästään ystävän kanssa. Matkan arvo on huikeat 4500 euroa, joten sillä pääsee vaikka sinne missä pippuri kasvaa. Kampanjassa päästään pelaamaan muutamaa mukavaa kolikkopeliä. Samalla kun pelaa, saa kerättyä arpoja. Kun arpaonni osuu kohdalle, on sen jälkeen enää tehtävänä valita matkakohde. Arpojen keräämiseen on aikaa tästä hetkestä lähtien maanantaihin 29. lokakuuta asti. Pääset hankkimaan ensimmäisen arpasi, kun esimerkiksi klikkaat tässä alla olevaa Cashiopeia -sivuston logoa tai saman alueen oikeassa laidassa olevaa linkkiä ”Pelaa nyt”!

Pelaa kampanjapelejä ja kerää arpoja

Pelit, joita pääset pelaamaan tämän kampanjan merkeissä, ovat nimeltään BerryBurst, Swipe and Roll, Aloha! Cluster Pays tai Hotline. Tämä kampanja on järjestetty yhteistyössä suositun pelituottaja Net Entertainmentin kanssa, joten nämä kaikki kampanjapelitkin ovat tämän suomalaisten suosikin pelejä. Kun pelaat näissä peleissä 20 euron edestä, saat jos silloin yhden arvan. Eikä seuraavienkaan arpojen hankinnassa tarvitse pelata sen enempää. Jos et malta lopettaa näiden viihdyttävien pelien pelaamista, saat kerättyä niitä pelaamalla jopa 50 arpalippua päivässä.

Pääpalkintona 4500 euron arvoinen matka

Jos voitat arvonnan pääpalkinnot, pääset matkalle ystäväsi kanssa. Matkakohdetta ei ole päätetty etukäteen. Se on silloin sinun oma valintasi. Matkan arvo on 4500 euroa, joten sillä pääset matkalle sinne minne olet aina halunnut matkata. Mutta tässä kisassa arvotaan toinenkin matka. Se on muuten ihan samanlainen kuin ensimmäisen palkinnon matka. Sen arvo on 1500 euroa, joka sekin riittää varmasti unelmamatkan tekemiseen. Sekin on kahden hengen matka.

Arvonnassa arvotaan vielä muitakin palkintoja. Niistä pääsevät nauttimaan yhteensä 100 onnekasta. Kolmas palkinto on rahaa 1000 euron edestä. Neljäs palkinto on 500 euroa ja sijoille 5.-20. annetaan kaikille 50 euroa. Sen päälle vielä sijat 21.–100. saavat 50 ilmaiskierrosta.

Cashiopeia_4500_euron_omavalintainen_matka

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.