Bingohuoneella on jaossa suuri pääsiäiskori täynnä palkintoja

Bingohuoneen pääsiäinen on herkkuja täynnä. Palkintojen jakaminen on jo alkanut ja se jatkuu vielä kuun loppuun asti. Bingonpelaajille on jaossa palkintoja siis jokaisena päivänä. Kyseessä on erikois bingohuone, jossa pelataan pääsiäisteeman parissa. Yhden palkinnon arvo voi olla jopa 500 euroa, joten osallistuminen todellakin kannattaa. Erikoishuone on auki heti aamupäivästä alkaen klo 12 ja pelata voi puoleenyöhön asti. Osallistuminen vaatii vain sen, että osallistuu kolmeen peräkkäiseen arvontaan. Kun kolmas arvonta käydään, niin kaikki samassa tilanteessa eli kolmannen arvonnan käyneet, ovat mukana palkinnon arvonnassa. Arvonta tehdään siis jo ennen kuin kolmas bingopeli alkaa eli jokaisen bingon alussa ennen kuin peli laitetaan käyntiin.

Kisaan pääsevät kaikki halukkaat mukaan

Kun on bingohuoneen jäsen, niin pääsiäiskisaan pääsee heti mukaan. Ei tarvitse muuta kuin mennä pääsiäisaiheeseen erikoishuoneeseen osallistumaan bingoon. Sitten kun osallistuu kolmeen peräkkäiseen bingopeliin, niin pääsee arvontaan mukaan. Palkintoja ei ole paljastettu, että mitä ne ovat. Mutta pääsiäinen on aikaa, jolla kokee paljon yllätyksiä. Se on ainakin varmaa, että kyseessä on mahtavia palkintoja, jotka kelpaavat varmasti kaikille. Sekin kertoo jo paljon, kun on ainakin paljastettu, että palkinto voi olla jopa 500 euron arvoinen.

Palkinto arvotaan aina jokaisen erikoisbingon alussa. Joku on siis aina aika varmasti juuri aloittamassa kolmannen pelinsä. Jos itsellä on jo kaksi bingopeliä takana, niin on oma aika osallistua arvontaan. Voittajan nimi ilmoitetaan heti arvonnan jälkeen. Se kerrottaan ruudulla kaikille, joten jokainen näkee että arvonta on nyt tehty. Jos ei voita tai vaikka voittaisikin, niin heti seuraavana päivänä voi osallistua uudelleen.

Pääsiäiskisa yhteenvetona

Osallistua voi siis 3.-30.4. aikana. Kisa on siis jo käynnissä, mutta mukaan ehtii vielä kuun loppuun asti. Mukaan pääsee siis ihan vain, kun osallistuu pääsiäisaiheiseen bingoon kolme kertaa peräkkäin. Tämä erikoisbongohuone on auki joka päivä klo 12 -24 välillä. Palkinnoista ei kerrota mitä ne ovat, mutta niitä on jaossa 3300 kappaletta ja 43 000 euron arvosta. Kyseessä ei siis ole mitään vähäisiä palkintoja, koska yksi palkinto voi olla jopa 500 euron arvoinen. Jokainen voi voittaa useammankin palkinnon koko kampanjan aikana. Kun voittaa, niin siitä kerrotaan heti ja palkinnon myös saa itselle heti. Jos siis haluaa pääsiäiseen jännitystä ja mukavaa tekemistä, niin kannattaa vierailla Bingohuoneella ja osallistua tähän pääsiäisen erikois bonukseen. Ja tätä jännitystä saa kokea vielä pääsiäisen jälkeenkin ihan vappuaattoon asti.

Pääsiäisbonus bingohuone

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.