Bethardilla pelataan upouutta peliä Vikings Go To Hell ja kisataan 100 euron lahjakorteista!

Uusi peli nimeltään Vikings Go To Hell on saapunut Bethard -sivustolle. Pääset pelaamaan tätä Yggrasil -tuottajan juuri julkaisemaa peliä ensimmäisten pelaajien joukossa ja samalla pääset mukaan Bethard -sivuston järjestämään kisaan. Kisa on alkanut viime torstaina. Siinä ei ole kyse nopeudesta, joten ehdit vielä hyvin kisaan mukaan. Aikaa on maanantaihin 4.6. asti.

Kisassa pelataan vain tätä uutta viikinkisarjan peliä. Jos voitat siinä hyvin 20 peräkkäisen kierroksen aikana, saatat olla 50 parhaan pelaaja joukossa. Voit kokeilla kierroksien pelaamista uudelleen, jos et ole varma pärjäämisestäsi. Parhaille pelaajille on tiedossa 100 euron lahjakortti. Niitä jaetaan 5000 euron edestä.

100 euron lahjakortti sivustolle gogift.com

Pääset Bethard -sivuston jäsenenä mukaan tähän kisaan, jos pelaat pelissä Vikings Go To Hell vähintään 20 kierrosta. Voit kokeilla kierrosten pelaamista uudelleen, jos haluat yrittää saada vieläkin paremman tuloksen. Kun sellainen tulee ja olet 50 parhaan pelaajan joukossa, voitat 100 euron lahjakortin. Saat lahjakortin kätevästi suoraan sähköpostiisi kahden viikon kuluessa kisan loppumisesta. Aikaa osallistua on vielä maanantaihin 4.6. kello 01:59 asti.

Lahjakortti käy gogift.com sivustolle. Se ei ole verkkokauppa, jossa olisi vain johonkin tiettyyn aiheeseen liittyviä asioita. Kyseessä on lahjakorttisivusto, jossa on mukana monen verkkokaupan tuotteita. Sillä voi hankkia jopa elämyksiä, jos tarve ei ole millekään tuotteelle. Valinta on sinun, jos voitat tässä kisassa 100 euron lahjakortin! Niitä jaetaan 5000 euron edestä.

Peli nimeltään Vikings Go To Hell

Pääset pelaamaan tässä kisassa uutta peliä nimeltään Vikings Go To Hell. Peli alkaa todella hurjalla videolla, jossa viikingit joutuvat helvettiin, kuten pelin nimikin jo paljastaa. Varaudu siihen, että et ole koskaan pelannut yhtä jännittävää peliä. Joudut taistelemaan pelissä välillä demonien kanssa. Pääset keräämään pelissä raivo-pisteitä. Niiden avulla voit voittaa pelissä ilmaiskierroksia. Pelissä on myös muita erikoisvoittoja. Siinä on Wild-merkkejä sekä kaikkea mitä nykypäivän kolikkopelaajat haluavat peleissä olevan.

Peli koostuu viidestä kiekosta, neljästä rivistä ja siinä voi voittaa 25 eri voittolinjalla. Pelin pelaaminen onnistuu myös mobiililaitteilla. Siksi voit osallistua tähän kisaan pelaamalla peliä tietokoneella, tabletilla tai mobiililaitteella. Pääset aloittamaan kisan jo nyt, koska se on käynnistynyt jo viime torstaina 24.5.2018. Kun klikkaat tässä alla olevaa kuvaa, olet jo hetkessä Bethard -sivustolla aloittamassa kisaamista!

Bethard_Vikings_Go_To_Hell

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.