Bethard arpoo matkan Los Angelesiin tapaamaan Zlatania!

Tässä olisi jalkapallofaneille ja mikseipä myös muillekin sopiva kampanja, joka on Bethard -sivustolla juuri käynnissä. Kampanjan arvonnan päätähtenä on ruotsalaistähti Zlatan, jota tämän arvonnan voittaja pääsee tapaamaan. Hän saa valita mukaansa myös matkaseuraa. Heidät lennätetään Los Angelesiin jo ensi kuussa. He pääsevät majoittumaan kolmeksi yöksi neljän tähden hotelliin. Ohjelmassa on Zlatanin ja LA Galaxy -joukkueen ottelun seuraaminen VIP-katsomosta. Samalla päästään tapaamaan Zlatania henkilökohtaisesti.

Voit voittaa tämän huikean palkinnon, jos osallistut Bethard -sivustolla olevaan arvontaan. Saat tiedon mahdollisesti voitostasi jo ensi viikolla, joten sitä ennen sinun täytyy käydä hankkimassa arpalipukkeesi ensi viikon tiistaina 21.8. suoritettavaan arvontaan. Pääset hankkimaan sen vaikka heti, kun esimerkiksi klikkaat tässä alla olevaa Bethard -sivuston logoa!

Jalkapallotähti Zlatan Ibrahimović ja Los Angeles odottavat sinua

Voittajana saat ottaa matkalle mukaasi myös valitsemasi matkaseuran. Pääsette lentämään Los Angelesiin asti, koska Zlatan pelaa tällä hetkellä Yhdysvalloissa Major League Soccer -liigassa Los Angelesin joukkueessa nimeltään LA Galaxy. Se tarkoittaa myös sitä, että pääsette seuraamaan tämän joukkueen ottelua ja liput ovat tietysti VIP -katsomoon. Teille tarjotaan samalla illallinen ja majoitutte kolme yötä neljän tähden hotellissa.

Matkan suurin hetki koittaa, kun pääsette tapaamaan Zlatania. Hän on ruotsalaisten kaikkien aikojen suurin jalkapallotähti. Hänet on mm. valittu peräti 10 kertaa Ruotsin parhaaksi jalkapalloilijaksi. Ennen Los Angelesia hän on tähdittänyt monia muitakin menestyneitä seuroja kuten Ajax, Juventus, Barcelona ja Manchester United. Ehkä jo tiesit tämän kaiken, mutta sitä et tiedä ennen kuin koittaa tiistai 21.8.2018, että oletko tämän kampanjan voittaja. Matkalle lähdetään jo ensi kuussa eli sillä ollaan 21.9. ja 25.9. välinen aika.

Arpojen hankinta on helppoa

Ennen kuin voi voittaa, pitää sinun tietysti hankkia arpa. Se hankitaan niinkin yksinkertaisella tavalla, kuin tekemällä Bethard -sivustolle 20 euron talletus ja kierrättämällä se sivuston vedonlyönnissä yhden kerran. Aikaa siihen ei ole enää viikkoakaan. Siksi voisi olla jo hyvä hetki mennä Bethard -sivustolle. Pääset sinne nopeasti ja helposti, kun painat tässä alla olevaa kuvaa.

Jos olet voittaja, saat siitä henkilökohtaisen ilmoituksen joko sähköpostin kautta tai sinulle soitetaan siitä viimeistään 24 kuluessa voittosi selviämisestä. Sinun ei tarvitse sen jälkeen kuin ilmoittaa, että otat tämän palkinnon vastaan. Ja sitten pitää enää vain pakata matkalaukku!

Bethard_ja_matka_Los_Angelesiin_tapaamaan_Zlatania

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.