Astu Suomiautomaatin areenalle ja voita jopa 500 euroa!

Yggdrasil on julkaissut uuden kolikkopelin nimeltään Champions Of Rome. Pelin parissa päästään Rooman keisarin ja kaupungin muiden asukkaiden kanssa astumaan areenalle. Sinun kannattaa toivoa, että oma gladiaattorisi voittaisi, koska hyödyt siitä itsekin. Peli sisältää usean erilaisen gladiaattoritoiminnon, joiden kautta saat voittoja. Siitä löytyy uskomattoman suuri määrä muitakin voittomahdollisuuksia, joten tätä peliä kannattaa mennä kokeilemaan vaikka heti.

Pelin pelaaminen kannattaa tehdä Suomiautomaatti -sivustolla, koska siellä tämän pelin pelaaminen antaa vielä normaaliakin enemmän. Peli on otettu siellä suurella kunnioituksella vastaan ja sen saapumisen kunniaksi on järjestetty käteiskampanja. Kun osallistut siihen, saat mahdollisuuden voittaa osan 2000 euron käteispotista, josta suurin osa tarkoittaa 500 euron voittoa. Käteiset jaetaan nopeasti, koska tämä kampanja alkoi eilen, mutta loppuu jo tämän viikon sunnuntaina 10. maaliskuuta!

Pelaa Champions Of Rome -kolikkopeliä vähintään 60 sentin panoksella

Osallistuminen toimii siten, että pelaat Champions Of Rome -peliä vähintään 60 sentin panoksella. Pääset kisaamaan kasinon muiden pelaajien kanssa. Sinun pitää yrittää pärjätä heitä vastaan siten, että saat tässä pelissä mahdollisimman suuren yksittäisen voiton. Eli se paras voittosi on mukana tässä turnauksessa. Voit seurata omaa sijoittumista kampanjan tulostaulukosta. Näet sen aina kun avaat tämän kampanjan pelin. Aikaa oman parhaan tuloksen saamiseen on tämän viikon sunnuntaihin 10. maaliskuuta asti!

Champions Of Rome antaa turnausvoittoja + tietysti pelin omia voittoja

Jos sinun tuloksesi on turnauksen paras, voitat yhteensä 2000 euron käteispotista 500 euroa. Toiselle sijalle ojennetaan 300 euroa ja kolmas sija voittaa 200 euroa. Sen jälkeen sijoille 4.-8. on tiedossa kaikille 100 euroa ja vielä sijat väliltä 9.-18. saavat kaikki 50 euroa.

Saat voittoja tietysti myös siinä vaiheessa, kun pelaat tätä tuottajan Yggdrasil uutta kolikkopeliä Champions Of Rome. Pelistä löytyy monta gladiaattoritoimintoa erikoisvoittoineen. Peli sisältää muita symboleita korvaavia Wild -symboleita ja välillä peliä pääsee pelaamaan ilmaiskierroksilla. Erikoistoimintojen määrä on normaalia suurempi, joten jos pidät niistä, pidät tästä pelistä aivan varmasti!

Suomiautomaatti - Astu Areenalle ja voita käteistä jopa 500 euroa

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.